Απαγορεύονται πλήρως τα greeklish και το spam.
Η μη τήρηση των κανόνων οδηγεί απευθείας σε BAN.

Βούλα Κώστα - Σοφία Παναηλίδου (Συνέντευξη)

Πήγαινε κάτω

Βούλα Κώστα - Σοφία Παναηλίδου (Συνέντευξη) Empty Βούλα Κώστα - Σοφία Παναηλίδου (Συνέντευξη)

Δημοσίευση από tails-girl Πεμ 17 Δεκ 2015, 22:41

Βρήκα μια πολύ ενδιαφέρουσα και πρόσφατη συνέντευξη με την Βούλα Κώστα και την Σοφία Παναηλίδου.
Μιλάνε για την μεταγλώττιση, για προσωπικές απόψεις και εμπειρίες και απαντούν και σε γενικότερες ερωτήσεις. Αξίζει μια ανάγνωση! Smile
Η συνέντευξη ΔΕΝ είναι δική μου.


Οι δύο κυρίες που θα σας παρουσιάσω έχουν αφήσει εποχή κι έχουν χαραχθεί στην μνήμη πολλών παιδιών ως η «Floricienta» αλλά κι ο «Ash» από τη σειρά Pokemon! Είμαι σίγουρη λοιπόν, ότι αυτή η συνέντευξη θα αρέσει ιδιαίτερα σε πολλούς της ηλικίας μου, που δεν είναι πια παιδιά, αλλά και στους λίγο μεγαλύτερους. Σοφία Παναηλίδου και Βούλα Κώστα τα ονόματά τους…

Αν και κάναμε κοντά στους τέσσερις μήνες να βρεθούμε, λόγω δουλειάς, καιρικών συνθηκών κτλ, τα καταφέραμε και συζητήσαμε αρκετά. Έμαθα πολλά για τις μεταγλωττίσεις που θα μάθετε κι εσείς αμέσως τώρα αλλά και το σκεπτικό δύο ανθρώπων που κάνουν δουλειά «backstage» και μένουν πάντα χαμηλών τόνων.

Συνέντευξη: Ηρώ Τζημίκα


Καλησπέρα σας! Πώς είστε; Μετά από τόσους μήνες βρισκόμαστε και πίνουμε αυτό τον καφέ…

Σοφία: Καλησπέρα! Είμαστε καλά και ναι, επιτέλους κανονίστηκε!

Βούλα: Προσπαθούμε όσο μπορούμε κι εμείς με αυτά που συμβαίνουν καθημερινά, αλλά είμαστε καλά!

Πολλά τρεξίματα μου λέτε ότι έχετε… Αλλά πριν περάσουμε σε αυτά, θέλω να μου πείτε πώς περάσετε το καλοκαίρι σας. Δύσκολο καλοκαίρι για την ακρίβεια.

Σοφία: Περίεργο καλοκαίρι θα συμπληρώσω εγώ! Για εμένα είχε αρκετή δουλειά αλλά παράλληλα μπόρεσα να κάνω και διακοπές.

Βούλα: Ήταν όντως δύσκολα και με διάφορα προβλήματα που τελικά ξεπεράστηκαν. Αλλά μετά τον Σεπτέμβρη όλα πήραν πάλι τον δρόμο τους.

Έχω μπροστά μου, τον «Ash» αλλά και την «Floricienta». Πώς συνδέονται όμως αυτοί οι δύο στη ζωή;

Βούλα: (γέλια) Συνδέονται με μία πολλή όμορφη φιλία.

Πώς γνωριστήκατε;

Σοφία: Μας συνδέει μια φιλία πολλών κι όμορφων χρόνων. Γνωριστήκαμε στην Audio Visual, στην αίθουσα των ηθοποιών εκεί που περιμέναμε ώστε να μπούμε στο στούντιο να γράψουμε. Για διαφορετικές δουλειές κι οι δύο. Εγώ τότε έκανα για την ΕΡΤ την σειρά «Ατρόμητοι». Σκηνοθετούσα, τραγουδούσα, τα πάντα! Έψαχνα ηθοποιούς και ρώτησα τον Ηλία Ζερβό να μου προτείνει κάποιους και μου πρότεινε τη Βούλα. Ε, από τότε πάει σερί η συνεργασία μας κι η φιλία μας.

Βούλα: Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια! (γέλια) Ήταν περίπου το 1999-2000′.

Αναπολείτε τις παλιές εποχές;

Βούλα: Όλη την ώρα και σε κάθε συνάντηση μας! όποτε βρισκόμαστε πάντα συζητάμε και αναφερόμαστε σε εκείνες τις εποχές.

Σοφία: Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στην Audio Visual.

Γιατί γίνεται αυτό;

Σοφία: Γιατί η Audio Visual ήταν το σπίτι μας, έτσι το λέμε, για τουλάχιστον μία δεκαετία και γιατί εκεί περάσαμε τα ωραιότερα χρόνια της ζωής μας. Περάσαμε απίστευτα.

Βούλα: Σκέψου ότι μπαίναμε εκεί δέκα το πρωί, φεύγαμε δέκα το βράδυ, δεν μας έβλεπαν οι οικογένειές μας αλλά θέλαμε κι άλλο! Ήταν μαγικά, μία χρυσή δεκαετία. Δεν υπάρχουν λόγια ώστε να περιγράψουμε εκείνη την περίοδο. Μακάρι να μας δινόταν η ευκαιρία να τη ζήσουμε πάλι από την αρχή ή έστω και λίγο. Επίσης να τονίσουμε, ότι ήμασταν μία μεγάλη παρέα και ποτέ δεν υπήρξε ανταγωνισμός. Υπήρξε σεβασμός, εκτίμηση… Κι όλοι μας κρατήσαμε επαφές.

Τι έχει συμβεί ακριβώς με την Audio Visual; Έκλεισε;

Σοφία: Δεν έχει κλείσει, το τμήμα της μεταγλώττισης μπήκε σε άλλη εταιρεία. Ουσιαστικά εκείνο το τμήμα άλλαξε εντελώς κι εκείνη η δουλειά τελείωσε. Δεν είναι το ίδιο. Τότε υπήρχαν τέσσερα στούντιο και δούλευαν από το πρωί έως το βράδυ. Περνούσαν από εκεί μέσα άπειροι ηθοποιοί για να γράψουν.

Πριν εντρυφήσουμε στα δικά σας, θέλω να μιλήσουμε σχετικά με την κοινωνία. Είστε ενεργές κι οι δύο στα social media. Τι παρακολουθείτε περισσότερο; Τα πολιτικά για παράδειγμα;

Βούλα: Το πολιτικό κομμάτι, εμένα προσωπικά έχει αρχίσει και με αγχώνει. Τρομοκρατούμαι με όλα αυτά που συμβαίνουν… Γι’αυτό προσπαθώ να αποστασιοποιηθώ και να ενημερώνομαι με τρόπο που δεν θα αγχωθώ.

Σοφία: Εγώ έχω σταματήσει να βλέπω τηλεόραση. Είναι κλειστή εδώ και μεγάλο διάστημα κι αν θα ανοίξει, θα ανοίξει για να δω κάποιο έργο. Το έχω παρατήσει. Πλέον δεν μπορείς να μάθεις και κάτι σωστό, τα παρουσιάζουν τα πράγματα όπως θέλουν. Είναι ωραία η τηλεόραση αλλά πάνω στο έπιπλο! (γέλια)

Τι πιστεύετε ότι φταίει που μένει κλειστή η τηλεόραση; Κάποτε έδινε πράγματα…

Βούλα: Δεν έχει να δώσει κάτι πιστεύω τώρα. Δεν έχει καμία σχέση με την τηλεόραση που εμείς ζήσαμε. Σε όλα. Είτε σειρές, είτε έργα, είτε ενημέρωση…

Θα ήθελα σε αυτό να μου πείτε και τη γνώμη σας για όλο αυτό που έγινε με την Γαλλία.

Σοφία: Έχω θυμώσει πάρα πολύ με αυτό το θέμα κι έχω θυμώσει και με όλους αυτούς που έβαλαν στο facebook στην εικόνα του προσώπου τους την Γαλλική σημαία, γιατί δεν είδα κανέναν να βάζει τη σημαία της Συρίας στο πρόσωπο του. Δεν είδα κανέναν να ασχολείται με το Ιράκ, τη Συρία, δεν είδα κανέναν να κάνει τίποτα για τα 20.000 παιδιά που έχουν πεθάνει. Δεν μπορεί ξαφνικά να μας έπιασε ο πόνος κι η ωμή βία να αφορά μόνο αυτό. Συμπονώ και με πονάει βαθιά αυτό που έγινε αλλά δεν μπορώ την επανάσταση του καναπέ. Αυτό είναι όλο; Εμείς τουλάχιστον το ζούμε από κοντά γιατί στα νησιά μας πεθαίνουν οι άνθρωποι αυτοί… Δίπλα μας. Θεωρώ ότι μας βαράνε πάλι το νταούλι και εμείς χορεύουμε. Κανείς δεν νοιάζεται όμως, μέχρι να βρεθεί στην πόρτα του…

Βούλα: Ούτε εγώ έβαλα τη σημαία, αλλά κοινοποίησα κάτι σχετικά με το θέμα και να γράψω δύο λόγια. Σκεπτόμενη όμως κι όλα αυτά που είπε η Σοφία, στη Συρία συμβαίνουν τρομερά πράγματα. Σκέψου ότι έχω φίλους, που έχουν χάσει συγγενείς και παρευρέθηκα κι εγώ σε μία εκδήλωση γι’αυτό κι είδα τρομακτικές φωτογραφίες με παιδιά ακρωτηριασμένα, που τους έχουν βγάλει τα μάτια και τους έχουν κόψει τα γεννητικά όργανα. Αυτό το θέμα πρέπει να δημοσιοποιούμε περισσότερο από κάθε άλλο.

Κατά την άποψη σας, πώς πιστεύετε ότι μπορεί να αλλάξει όλο αυτό; Είδα και σε ένα σχετικό post τις προάλλες να γράφετε «Αχ, Ελλάδα μου»…

Σοφία: Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να αλλάξει, διότι είναι θέμα διαπαιδαγώγησης και θέμα ενσυναίσθησης των πραγμάτων. Δεν μπορεί να αλλάξει από την μία στιγμή στην άλλη δυστυχώς…

Βούλα: Το «Αχ, Ελλάδα μου» κρύβει πάρα πολλά από πίσω. Το που ήμασταν, που είμαστε και που θα’μαστε σε λίγα χρόνια από τώρα. Οπότε τα λέει κι όλα από μόνο του. Δεν θα σταθώ σε κάτι συγκεκριμένο.

Θυμάστε καθόλου την τηλεόραση όταν ήσασταν παιδιά;

Βούλα: Όσον αφορά την τηλεόραση, θα προδώσω την ηλικία μου (γέλια) Τότε σκέψου, υπήρχε μία τηλεόραση στο καφενείο του χωριού όπου μεγάλωσα και μαζευόμασταν κάθε Πέμπτη για να παρακολουθήσουμε το «Λούνα Παρκ» και τη «Λέσχη Μυστηρίου». Πιο μεγάλη έβλεπα βέβαια και το «Μικρό σπίτι στο λιβάδι».

Σοφία: Εγώ θυμάμαι και τους «Waltons»  και την «Χάιντι» που αργότερα την σκηνοθέτησα κιόλας κι έπαιζε κι η Βούλα (γέλια)

Πρέπει να είσαι αποκλειστικά ηθοποιός ώστε να μπορέσεις να ασχοληθείς μόνο με αυτό; Γιατί βλέπουμε σε ταινίες και τραγουδιστές πχ.

Βούλα: Πρέπει να είσαι ηθοποιός και πιστεύω ότι όποιος θέλει να ασχοληθεί με αυτό, είναι καλό να πάει σε μία δραματική σχολή. Για το δεύτερο σκέλος θα σου τα πει η Σοφία, που είναι κι ειδική στο θέμα!

Σοφία: Στις ταινίες πάντως, αλλάζει αυτό και μπορεί να είναι και κάποιος εκτός του χώρου. Από το εξωτερικό ζητάνε κάποια start-talent.  Να είναι γνωστός τη συγκεκριμένη εποχή δηλαδή που έρχεται στη χώρα μας το έργο. Οπότε, μπορεί να είναι τραγουδιστής, παρουσιαστής, οτιδήποτε. Αρκεί να είναι γνωστός και να προβληθεί το όνομά του μέσα από εκεί. Στις σειρές όμως που τρέχουν, κανονικά είναι όλοι ηθοποιοί.

Να περάσουμε στην διαδικασία μιας μεταγλώττισης. Τι χρειάζεται;

Σοφία: Συνήθως, όταν έχουμε μία παραγωγή κινούμενου, χρειάζονται 5 άτομα. Εκτός αν είναι μία πολύ καλή σειρά και χρειαστεί να μας βάλουν κάποια όρια από «έξω». Μας λένε δηλαδή ότι αυτή η σειρά, θέλει τόσα άτομα. Οι Έλληνες μεταγλωττιστές είναι ήρωες σε αυτό που κάνουν. Κάποια στιγμή ήρθαν οι ξένοι και μας έβλεπαν πώς δουλεύουμε και μας είπαν χαρακτηριστικά «Εσείς πρέπει να βγάζετε εκατομμύρια!» Είμαστε τόσο καλοί, γιατί φαντάσου 5 άτομα, κάνουν 20 ρόλους! Έξω υπάρχει αυτό το κάθε ρόλος ένας ηθοποιός, εδώ αλλάζουμε τις φωνές! Το κάνουμε prima-vista. Μπαίνουμε μέσα χωρίς να έχουμε διαβάσει το κείμενο και το παίζουμε εκείνη τη στιγμή.

Πολλές φορές έχει ειπωθεί ότι οι μεταγλωττίσεις είναι κακές. Γιατί;

Σοφία: Αυτό συμβαίνει γιατί πόσες φωνές να κάνει ένας άνθρωπος; Άσχετα αν έχουμε πάρει αρκετές φορές συγχαρητήρια γιατί η δικιά μας μεταγλώττιση μπορεί να είναι ακόμα καλύτερη κι από το αρχικό. Όταν αλλάξεις πολλές φορές τη φωνή σου, στην τέταρτη ή πέμπτη φορά θα βγει λίγο ψεύτικο.

Θυμάστε τις πρώτες σας μεταγλωττίσεις;

Βούλα: «Κυρά της Θάλασσας». Δεν θυμάμαι όμως αν λεγόταν έτσι η σειρά ή ηρωίδα. Θυμάμαι ότι δεν είχα ξαναμπεί σε στούντιο και δίπλα μου καθόταν ο Ντίνος Σούτης και παθαίνω απλά ένα σοκ! Στα βαθιά ξεκίνησα και μετά πιο ουσιαστικά με τον Τάσο Μασμανίδη σε μία σειρά στον ΣΚΑΙ που λεγόταν «Τζούλια» κι ήταν βραζιλιάνικο. Έπειτα τα «Σκυλάκια Δαλματίας» και μετά ήρθε ο «ASH»!

Σοφία: Η πρώτη φορά η δική μου ήταν επίσης για το ΣΚΑΙ η γνωστή σε όλους «Παολίνα». Μετά το σκηνοθέτησα κιόλας! (γέλια) Στα βαθιά κι εγώ σε ρόλο ηθοποιού και σκηνοθέτη!

Πριν μερικούς μήνες παιζόταν και στο κανάλι Ε!

Σοφία: Ναι, ναι το είδα κι έπαθα πλάκα! (γέλια)

Έχετε κι οι δύο σας παιδιά. Θυμάστε την πρώτη τους αντίδραση όταν άκουσαν τη φωνή σας σε κάποιο παιδικό;

Σοφία: Νομίζω ότι τα παιδιά μας ήταν ευτυχισμένα που κάναμε αυτή τη δουλειά. Εμένα ο γιος μου είχε συνηθίσει επειδή έπαιζα και στο θέατρο. Του άρεσε πάντως να με ακούει.

Βούλα: Θυμάμαι εγώ χαρακτηριστικά την κόρη μου, όταν ήταν περίπου τεσσάρων-πέντε, κι εγώ έκανα μία κουβερνάντα εκείνη την εποχή σε ένα σήριαλ. Έτσι μία μέρα της έδειξα τι είναι αυτό που κάνω στη δουλειά μου κι άκουγε τη φωνή μου σε μία κοπέλα που φρόντιζε ένα μωράκι και μου είπε «Δεν με αγαπάς άλλο πια και με αφήνεις εδώ στο σπίτι και πηγαίνεις σε άλλο μωράκι» (γέλια) Επίσης ένα ωραίο σκηνικό ήταν με τον γιο μου. Οι φίλοι του δεν πίστευαν ότι η μαμά του κάνει τον Ash και με έπαιρνε τηλέφωνο λέγοντας μου να κάνω την φωνή του, έτσι ώστε να το ακούσουν τα άλλα παιδιά και να σταματήσουν να τον «απειλούν» ότι θα τον χτυπήσουν… (γέλια) Επειδή νόμιζαν ότι τους έλεγε ψέμματα!

Τα παιδιά σας έχουν διαλέξει κι αυτά το καλλιτεχνικό στερέωμα;

Σοφία: Εμένα ναι, είναι μουσικός ο γιος μου.

Βούλα: Ναι ακριβώς!

Είναι ευχαριστημένα;

Σοφία: Η αλήθεια είναι ότι αυτή την εποχή δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος 100% με αυτό που κάνεις. Αλλά όταν αυτό έχει σχέση με την τέχνη μπορείς να εκφραστείς και δεν είσαι ποτέ μόνος σου. Όταν είσαι και μουσικός, θα έχεις πάντα την μουσική.

Βούλα: Ενώ ασχολούνται με διάφορα πράγματα εκτός των καλλιτεχνικών, δεν χάνουν την αισιοδοξία τους γι αυτό που αγαπάνε. Ελπίζω μόνο να μην «φάνε» τα μούτρα τους στο τέλος! (γέλια) Και να τα «φάνε» όμως, είναι όλα μέσα στη ζωή. Ας κάνουν αυτό που τα κάνει ευτυχισμένα.

Πάντως δεν είναι πολύ συγκινητικό που έχουν μεγαλώσει με την φωνή σας τόσα παιδιά; Κι ακόμα μεγαλώνουν!

Σοφία: Είναι πολύ συγκινητικό, αλήθεια. Να σου πούμε κιόλας ότι εμείς δεν ξέραμε όλη αυτή την ιστορία. Δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι ότι κάποιοι άνθρωποι τα ψάχνουν κι ασχολούνται με αυτό. Η ιστορία ξεκίνησε με το facebook όταν άρχισαν να μου μιλάνε και τυχαία πληκτρολόγησα το όνομά μου στο google και βγήκαν όλα αυτά τα αποτελέσματα! Από σειρές έως ταινίες… Γιατί είναι τόσα που δεν μπορείς να τα θυμάσαι!

Βούλα: Ακριβώς έτσι. Σκέψου ότι η πρώτη γενιά όταν έκανα τον «Ash» τώρα κοντεύει τα 30! Ένα από τα πιο συγκινητικά μηνύματα που έλαβα ποτέ, ήταν ενός παιδιού που μου έλεγε ότι είχε δύσκολα παιδικά χρόνια κι ότι περίμενε απλά το Σάββατο για να με ακούσει… Όπως είπε κι η Σοφία όταν δικτυωθήκαμε καταλάβαμε ακριβώς τι γίνεται… Δεν είχαμε καταλάβει τίποτα!

Με τα παιδικά του τότε, πιστεύετε ότι η γενιά μου αλλά κι οι λίγο μεγαλύτεροι έχουν γίνει καλύτεροι άνθρωποι;

Βούλα: Νομίζω ότι έχουν γίνει λίγο πιο ρομαντικοί. Κι η δικιά μας ακόμα περισσότερο. Τα παιδικά του σήμερα είναι πολύ πιο άγρια. Θυμάμαι εγώ στα παιδιά μου όταν ήταν μικρά τους έβαζα να βλέπουν ταινίες της Disney!

Σοφία: Ακριβώς το ίδιο κι εγώ. Μετά χάνεις λίγο την μπάλα γιατί αποφασίζουν μόνα τους, αλλά τα περισσότερα ήταν Disney!

Η άποψή σας για τα σημερινά παιδιά; Που στην ουσία μπορεί να μην δουν και ποτέ μία ταινία Disney, όχι επειδή δεν θέλουν, αλλά επειδή δεν τα ενδιαφέρει κιόλας…

Βούλα: Ευθύνονται καθαρά οι γονείς. Θεωρώ ότι ο γονιός πρέπει να έχει ελέγξει από πριν αυτό που παίζετε και βλέπει το παιδί του. Υπάρχουν σειρές που είναι για πιο μεγάλα παιδιά.

Παράδειγμα το One Piece;

Βούλα: Ήταν λίγο άγριο, ναι. Κι ακόμα υπάρχει μία τρέλα γύρω από αυτό. Το κάναμε πριν 10 χρόνια κι ακόμα μας στέλνουν μηνύματα και παραπονιούνται γιατί σταμάτησε! Ήταν από τις σειρές που έπαιζε 11 το πρωί, ενώ θα έπρεπε να παίζει 24.00 τα μεσάνυχτα.

Σοφία: Να ταν μόνο αυτό! Γιατί η Sailrmoon; Είχα φρικάρει! (γέλια) Είχαμε τρελαθεί μαζί με τη Βούλα, γιατί σκέψου αλλάζαμε τις λέξεις ακόμα κι ολόκληρους διαλόγους. Εμείς μπορεί να λέγαμε «Α! Τι κακός» κι από πίσω να κρυβόταν μία πολύ χυδαία λέξη! Γενικότερα είχε πολύ σατανικά και μαύρη μαγεία. Δεν ξέραμε τι γίνεται σε αυτή την ιστορία! Σεβόμασταν πολύ τα παιδιά και προσπαθήσαμε να το κάνουμε όσο πιο τρυφερό γινόταν.

Σε σύγκριση με εσάς και τη γενιά τη δική σας στο θέμα μεταγλωττιστών, πώς βλέπετε τους νέους που μπαίνουν σε αυτό τον χώρο;

Σοφία: Νομίζω ότι γενικά η γενιά των ηθοποιών έχει χαλάσει. Από θέμα μόρφωσης. Είναι μία μεγάλη απορία το τι γίνεται στις δραματικές σχολές σήμερα. Μου έρχονται ηθοποιοί και δεν μπορούν να αρθρόσουν σωστά, δεν έχουν γνώσεις, είναι σε μία νότα η φωνή τους. Υπάρχουν φυσικά εξαιρέσεις.

Βούλα: Το θέμα «μεταγλώττιση» είναι απλό. Ή το χεις ή δεν το χεις. Υπάρχουν τρομεροί ηθοποιοί του θεάτρου, που απλά δεν μπορούν να κάνουν μεταγλώττιση! Είναι ιδιαίτερο πράγμα.

Για πείτε τώρα μερικά στοιχεία του εαυτού σας!

Σοφία: (γέλια) Λοιπόν! Η Βούλα είναι το καλό παιδί! Αυτό είναι το χαρακτηριστικό της. Δεν θα ακούσεις να λέει τίποτα για κανέναν, θα ψάξει να βρει δικαιολογίες για όλους και είναι πάντα μες την καλή χαρά.

Βούλα: (γέλια) Η Σοφία από την άλλη είναι ένα πολύ τρυφερό πλάσμα και δίκαιος άνθρωπος!

Τελειώνουμε σιγά, σιγά… Θυμάστε κάποια Χριστούγεννα που θα σας μείνουν στη μνήμη για ιδιαίτερο λόγο;

Βούλα: Νομίζω ότι όλα ήταν όμορφα. Αλλά ίσως τα πιο σημαντικά, υπήρξαν όταν ήταν τα παιδιά μου μικρά και την πρωτοχρονιά κάναμε γλέντι με περισσότερα από τριάντα άτομα κι ο μπαμπάς του ντυνόταν Αί Βασίλης! (γέλια)

Σοφία: Δεν θυμάμαι κι εγώ κάτι συγκεκριμένο αλλά σχεδόν όλο τον χρόνο περιμένουμε τα Χριστούγεννα με τον γιο μου. Είναι η αγαπημένη μας εποχή κι έχω πάρα πολλές και καλές αναμνήσεις όλα αυτά τα χρόνια.

Πείτε μου ένα περιστατικό που συνέβη στο στούντιο καθώς γράφατε και θα σας μείνει αξέχαστο…

Βούλα: Γενικώς κλαίμε από τα γέλια! Ήμασταν λοιπόν στο στούντιο μαζί με τη Σοφία κι η ηρωίδα βρισκόταν στο βυθό της θάλασσας και ταυτόχρονα έβγαζε μπουρμπουλήθρες! Εκείνη τη στιγμή κοιταζόμαστε γιατί δεν μπορούσε να μιλάει και να κάνει και μπουρμπουλήθρες η Σοφία. Και της λέω, «Εσύ θα μιλάς, εγώ θα κάνω τις μπουρμπουλήθρες» (γέλια)

Σοφία: (γέλια) Κάναμε ώρα να γράψουμε από τα γέλια βέβαια αλλά μας βγήκε σε καλό… Το χειρότερο της Βούλας είναι όταν έχει μέσα αγγλικά ονόματα. Κάθε φορά λοιπόν που έχει ένα κείμενο και σε μερικές σειρές έχει κάποια αγγλικά ονόματα, παίζω στοίχημα με τον ηχολήπτη αν θα πει τη φράση (γέλια)  Λέμε χαρακτηριστικά, «Έρχεται αγγλικό, έρχεται αγγλικό, ετοιμάσου!» (γέλια)

Βούλα: (γέλια) Το κάνει επίτηδες, το αφήνει για να δει πώς θα τα πώ! (γέλια)

Δώστε μου το δικό σας μήνυμα για το μέλλον…

Βούλα: Θα ευχηθώ μόνο υγεία. Σωματική και ψυχική. Αν αυτά τα δύο είναι οκ, τότε όλα τα άλλα έρχονται.

Σοφία: Χαρά θα έλεγα εγώ και να σταματήσουμε να κρίνουμε τους ανθρώπους βλέποντας πρώτα από όλα τη δική μας ζωή.

Σας ευχαριστώ πολύ για την ωραία κουβέντα!

Σοφία & Βούλα: Εμείς ευχαριστούμε πολύ!

Πηγή: http://www.hit-channel.com/sofia-panailidou-voula-kosta/90762


Επίσης, παρακάτω μπορείτε να δείτε και τις συνεντεύξεις που έχουμε ήδη στο forum μας με τις ίδιες:
Συνέντευξη με την Βούλα Κώστα από τον Tsaklas
Συνέντευξη με την Σοφία Παναηλίδου από τον Tsaklas
tails-girl
tails-girl

Μηνύματα : 714
Ημέρα Εγγραφής : 23/08/2014
Ηλικία : 24
Τοποθεσία : Αθήνα

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Βούλα Κώστα - Σοφία Παναηλίδου (Συνέντευξη) Empty Απ: Βούλα Κώστα - Σοφία Παναηλίδου (Συνέντευξη)

Δημοσίευση από Raph Πεμ 17 Δεκ 2015, 23:04

Μπράβο σου που το κοινοποίησες! Καταπληκτική συνέντευξη!
Raph
Raph

Μηνύματα : 1182
Ημέρα Εγγραφής : 16/07/2015
Τοποθεσία : New York Sewer

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Βούλα Κώστα - Σοφία Παναηλίδου (Συνέντευξη) Empty Απ: Βούλα Κώστα - Σοφία Παναηλίδου (Συνέντευξη)

Δημοσίευση από Tsaklas Πεμ 17 Δεκ 2015, 23:32

Πολύ καλό! Προσπαθώ κι εγώ να σας φέρω και άλλες συνεντεύξεις όμως δεν είναι πάντα εύκολο... Έχω κάτι στα σκάρια τώρα, ελπίζω να ολοκληρωθεί και να σας το παρουσιάσω.
Tsaklas
Tsaklas
GT Awards Staff
GT Awards Staff

Μηνύματα : 8493
Ημέρα Εγγραφής : 29/04/2014
Ηλικία : 23
Τοποθεσία : Αθήνα

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Βούλα Κώστα - Σοφία Παναηλίδου (Συνέντευξη) Empty Απ: Βούλα Κώστα - Σοφία Παναηλίδου (Συνέντευξη)

Δημοσίευση από tails-girl Πεμ 17 Δεκ 2015, 23:52

Ευχαριστώ!
Περιμένουμε με το καλό και τις υπόλοιπες συνεντεύξεις Very Happy
tails-girl
tails-girl

Μηνύματα : 714
Ημέρα Εγγραφής : 23/08/2014
Ηλικία : 24
Τοποθεσία : Αθήνα

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Βούλα Κώστα - Σοφία Παναηλίδου (Συνέντευξη) Empty Απ: Βούλα Κώστα - Σοφία Παναηλίδου (Συνέντευξη)

Δημοσίευση από Neo-RedRanger Παρ 17 Νοε 2017, 16:34

Φωνάρες και οι 2

_________________________________________________________
Βούλα Κώστα - Σοφία Παναηλίδου (Συνέντευξη) Redran10
Sailor Moon United Defense
Neo-RedRanger
Neo-RedRanger

Μηνύματα : 141
Ημέρα Εγγραφής : 29/04/2014
Τοποθεσία : Inside my Deck

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Βούλα Κώστα - Σοφία Παναηλίδου (Συνέντευξη) Empty Απ: Βούλα Κώστα - Σοφία Παναηλίδου (Συνέντευξη)

Δημοσίευση από thdelig Παρ 17 Νοε 2017, 18:44

Μπράβο για το ήθος τους (χαρακτηριστικό αυτό που είπαν για sailormoon onepiece). Τους ευχαριστούμε!!!

thdelig

Μηνύματα : 136
Ημέρα Εγγραφής : 17/06/2016
Τοποθεσία : Θεσσαλονίκη

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Βούλα Κώστα - Σοφία Παναηλίδου (Συνέντευξη) Empty Απ: Βούλα Κώστα - Σοφία Παναηλίδου (Συνέντευξη)

Δημοσίευση από Nikos7Gauros Δευ 20 Νοε 2017, 13:59

Πώς μου είχε ξεφύγει αυτό;
Πολύ ωραία συνέντευξη!
Μας (απ)έδειξαν πως πέρα από πολύ καλοί ηθοποιοι είναι και πολύ καλοί άνθρωποι με ήθος.

_________________________________________________________
Βούλα Κώστα - Σοφία Παναηλίδου (Συνέντευξη) Tumblr_inline_nzqu1g_Iqh_R1tgh8q0_540
Καραmilko Fansubs ★ ✯ My Anime List
Πιτόγυρο Army ★ ✯ Μαγιονέζα Army
Nikos7Gauros
Nikos7Gauros
GT Awards Staff
GT Awards Staff

Μηνύματα : 2521
Ημέρα Εγγραφής : 16/08/2014
Ηλικία : 24
Τοποθεσία : Athens, Greece

http://karamilkofansubs.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης