Απαγορεύονται πλήρως τα greeklish και το spam.
Η μη τήρηση των κανόνων οδηγεί απευθείας σε BAN.

[ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ] Deadpool

Πήγαινε κάτω

[ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ] Deadpool Empty [ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ] Deadpool

Δημοσίευση από HugeG Πεμ 02 Ιουλ 2015, 11:21

«Δεν είναι αρκετό για να δικαιολογήσει το τι πρόκειται να συμβεί στο πεντικιούρ μου.
Και επίσης πλήρωσα extra, για τα σύμβολα Blackest Night. Τα πόδια μου είναι ένα ουράνιο τόξο της δύναμης.»


Ο Deadpool (Γουέιντ Γουίλσον) είναι ένας φανταστικός μισθοφόρος και αντι-ήρωας σε κόμικς που εκδόθηκαν από την Marvel Comics. Δημιουργήθηκε από τον συγγραφέα και καλλιτέχνη Rob Liefeld και το σενάριο του γράφτηκε από τον Fabian Nicieza.  Επίσης να αναφέρω ότι, ο Deadpool είναι γνωστός και ως The Merc with the Mouth, για την ομιλητικότητά του και την τάση του να σπάει τον τέταρτο τοίχο(Fourth Wall)(Fourth Wall για όσους δεν γνωρίζουνε είναι η λεπτή γραμμή ανάμεσα σε μια ιστορία και την πραγματικότητα. Όταν ο χαρακτήρας της ιστορία, λέει στον αναγνώστη με κάποιο τρόπο, ότι αυτός, ο χαρακτήρας δηλαδή, γνωρίζει ότι είναι χαρακτήρας σε μια ιστορία, αυτό λέγεται σπάσιμο του τέταρτου τοίχο ή breaking the fourth wall).

[ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ] Deadpool Deadpo12

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΦΗΒΙΚΗ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑ

Το όνομα του είναι Γουέιντ Γουίλσον. Η μητέρα του πέθανε από καρκίνο, καθώς ήταν μικρός και ο πατέρας του, ο οποίος ήταν και στο στρατό, κακοποιούσε σωματικά και συναισθηματικά τον Γουέιντ. Ο Γουέιντ κατά τη διάρκεια της εφηβικής του ηλικίας διέπραττε εγκλήματα, πιθανόν, για να εκδικηθεί τον πατέρα του. Παρόλα αυτά, ένα βράδυ, καθώς ο Γουέιντ τα’πινε με τους φίλους του σε ένα μπαρ, ήρθε ο πατέρας του για να τον πάρει, τότε, ένας φίλος του, άρπαξε το όπλο του πατέρα του Γουέιντ και τον σκότωσε (τον πατέρα).

Μετά από ένα σύντομο πέρας της στρατιωτικής του θητείας, ο Γουέιντι ξεκίνησε την καριέρα του ως μισθοφόρος, ενώ ήταν ακόμη στα τέλη της εφηβείας του. Αποδεχόταν μόνο της δολοφονίες αυτών, των οποίων ένοιωθε ότι τους άξιζε ο θάνατος και είχε κάνει συνήθεια την χρήση πλαστικής χειρουργικής και της τεχνολογίας, ώστε να παίρνει νέα ταυτότητα στις περιπτώσεις που αποτύγχανε να τελειώσει τη «δουλειά».    

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΩΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ

Λίγα είναι γνωστά για τις μεταγενέστερες δραστηριότητες του Γουέιντ ως μισθοφόρος. Σε κάποια φάση ήταν στην Ταγγέρη, στο Μαρόκο για μια δουλειά και «έβγαινε» με μία γυναίκα, που λεγόταν Francie. Όταν η σχέση του κλονίστηκε, ταξίδεψε όλη την Ασία και προσλήφθηκε στην Ιαπωνία από έναν αρχιεγκληματία, τον Boss, να εισχωρήσει σε ένα δαχτυλίδι πάλης σούμο, το οποίο άνηκε στο αντίπαλο του Boss, τον Oyakata. Ο Γουέιντ πέρασε τρία χρόνια ως παλαιστής υπό την εποπτεία του Oyakata και σε αυτά τα τρία χρόνια ερωτεύτηκε την κόρη του, την Sazae. Όταν ο Boss, τελικά διέταξε την δολοφονία του Oyakata, ο Γουέιντ αρνήθηκε να φέρει εις πέρας την αποστολή, που υποτίθεται ότι ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο και μετακόμισε στης ΗΠΑ.

Στην Αμερική, ο Γουέιντ συνάντησε και ερωτεύτηκε με μια έφηβη πόρνη, την Vanessa Carlysle, με την οποία μοιράστηκε τα όνειρα για μία καλύτερη ζωή. Ο Γουέιντ, στη συνέχεια, προσλήφθηκε από την Μέση Ανατολή, για να δολοφονήσει μια τυφλή Βρετανίδα κυβερνητική λειτουργό, που ονομαζόταν Athlea, επίσης γνωστή ως Blind Al. Κατά την άφιξή του στο Ζαίρ, όπου την είχαν τοποθετήσει, ο Γουέιντ σκότωσε του πάντες εκτός από την την Al, την  οποία για άγνωστους λόγους την άφησε να φύγει. Οι εργοδότες του Γουέιντ ήθελαν εκδίκηση κάνοντας στόχο την Vanessa, η οποία σώθηκε από την Zoe Culloden, μια υπάλληλο της διαγαλαξιακής εταιρίας  Landau, Luckman, Lake, and LeQuare. Η Colluden κρατούσε υπό επιτήρηση τον Γουέιντ, πιστεύοντας ότι ήταν προορισμένος να παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο σε μια πιθανή απειλή του κόσμου.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ DEADPOOL

Μαθαίνοντας ότι ο ίδιος έχει καρκίνο, χώρισε με την Vanessa, προκειμένου να μην την αναγκάσει να παραμείνει με έναν ανίατο άνθρωπο. Στον Καναδά, του προσφέρθηκε η ελπίδα να σωθεί με το Department K, ένα ειδικό τμήμα ανάπτυξης όπλο  της Καναδικής Κυβέρνησης. Ο Γουέιντ έγινε αντικείμενο δοκιμής σε ένα πρότζεκτ υπεράνθρωπης ενίσχυσης, γνωστό επίσης και ως Weapon X,  που ήταν από κοινού με την Αμερική και είχε ως στόχο την δημιουργία υπερανθρώπων. Ο καρκίνος προσωρινά υποχώρησε χάρης το εμφύτευμα από τον παράγοντα επούλωσης του Wolverine, μετά, όμως, από κάποιο χρονικό διάστημα ο καρκίνος έφτασε στο απροχώρητο και σημάδεψε μέχρι και το δέρμα του, δηλ. εμφανίστηκαν ουλές σε όλο του το σώμα. Ο Γουέιντ ήταν ενεργός ως πράκτορας σε μια συγκαλυμένη μονάδα,  παράλληλα με τον σχεδόν άτρωτο Sluggo και τα cyborgs Kane και Slayback. Η Vanessa αργότερα συνδέθηκε με την ομάδα, αφού της εκδηλώθηκαν ικανότητες shapeshifting (δηλαδή, να μεταμορφώνει το σώμα της σε οτιδήποτε και μετά να το ξανακάνει όπως ήταν πρώτα) και αυτοαποκαλούταν Copycat.

Κατά τη διάρκεια μιας αποστολής, ο Γουέιντ σκότωσε τον συνέταιρό του, Slayback. Ως αποτέλεσμα, απορρίφθηκε από το Weapon X πρόγραμμα και στάλθηκε στο Hospice, τάχα μια κυβερνητική εγκατάσταση, όπου πήγαιναν τους αποτυχημένους υπεράνθρωπους, που είχαν προκύψει από τα διάφορα προτζεκτς, για θεραπεία. Ωστόσο, εν άγνοια της Καναδικής κυβέρνηση, οι ασθενείς του Hospice δίνονταν ως πειραματικά αντικείμενα στον Dr. Killebrew και στον σαδιστικό του βοηθό Ajax. Οι ασθενείς έβαζαν στοιχήματα τύπου dead pool (dead pool είναι ένα παιχνίδι πρόβλεψης, το οποίο περιλαμβάνει μαντέψεις για το πότε θα πεθάνει κάποιος και κάποιες φορές συμπεριλαμβάνονται και χρήματα) για το πόσο θα ζήσει κάθε αντικείμενο. Ο Dr. Killebrew υπόβαλλε τον Γουέιντ σε διάφορα βασανιστήρια για την δική του διαταραγμένη ικανοποίηση. Την κατάλληλη στιγμή, ο Γουέιντ έκανε μια ημι-ρομαντική σχέση με την κοσμική οντότητα Death (Ο θάνατος είναι ένας χαρακτήρας της marvel και βασικά, όπως λέει τον όνομα της, είναι ο ίδιος ο θάνατος, αυτή που παίρνει τις ψυχές), η οποία τον θεώρησε ως η αδελφή ψυχή της. Η συναισθηματική δύναμη του Γουέιντ κατά τη διάρκεια των δοκιμών και των πειραμάτων κέρδισε τον σεβασμό των υπόλοιπων ασθενών του Hospice. Στη συνέχεια, ο Ajax νευριασμένος από τις κοροϊδίες του Γουέιντ, έκανε λοβοτομή σε ένα φίλο του (του Γουέιντ). Τότε, ο φίλος του ζητούσε να πεθάνει και για να βάλει τέλος στο μαρτύριό του, ο Γουέιντ τον σκότωσε. Ωστόσο, υπό τους όρους του Dr. Killebrew, όποιος ασθενής σκότωνε άλλον ασθενή, θα εκτελούταν.  Έτσι, ο Ajax έσκισε την καρδιά του Γουέιντ και τον άφησε νεκρό, αλλά η δίψα του Γουέιντ για εκδίκηση ήταν τόσο δυνατή, που ξεκίνησε τον παράγοντα επούλωσης. Άρχισε να ξαναδημιουργείται η καρδιά, αλλά δεν θεραπευόταν το σημαδεμένο σώμα. Έπειτα, ο Γουέιντ επιτέθηκε στο Ajax, τον σκότωσε και απέδρασε μαζί με τους υπόλοιπους συγκρατούμενους του από το Hospice.

ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ


 • Κορυφαίος στις πολεμικές τέχνες, στην ξιφομαχία και στην ελεύθερη σκοποβολή.
 • Υπεράνθρωπη αντοχή, ευκινησία, ευελιξία και αντανακλαστικά.
 • Παράγοντα επούλωσης.
 • Άτρωτος στην τηλεπάθεια.
 • Εκτεταμένη μακροζωία
 • Έχει συσκευές για τηλεμεταφορά, ολογραφική μεταμφίεση και μια μαγική σάκα από την οποία μπορεί να βγάλει τον απεριόριστο οπλισμό του.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ • Αν και δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο ρόλο στην σειρά X-Men: The Animated Series, έκανε πολλές cameo  εμφανίσεις σε διάφορα επεισόδια.
 • Ο Deadpool έχει μια σύντομη cameo εμφάνιση στο επεισόδιο “Destiny” της σειρά  Marvel Anime, έτος παραγωγής 2011.
 • Κάνει εμφάνιση και στην σειρά  Marvel Disk Wars: The Avengers, έτος παραγωγής 2014, στο επεισόδιο ”The Forbidden Hero Appears?”, με την φωνή του Takehito Koyasu.

ΤΑΙΝΙΕΣ • Ο Deadpool εμφανίζεται στην animated ταινία Hulk Vs Wolverine, με την φωνή του Nolan North.
 • O Wade Wilson εμφανίζεται στο X-Men Origins: Wolverine, ετος παραγωγής 2009 και υποδύεται τον χαρακτήρα, ο Ryan Reynolds.
 • Ένα spin-off της σειράς X-Men με πρωταγωνιστή τον Deadpool είναι υπο ανάπτυξη, με τον Ryan Reynolds να υποδύεται τον χαρακτήρα. Λέγεται ότι θα βγεί το 2016.

Να προσθέσω επίσης ένα video που δείχνει ένα test footage με τον Deadpool. Αυτό βγήκε για να παρουσιαστεί στους film producers ή στους studio executives, με σκοπό να κερδίσουν την χρηματοδότηση για την ανάπτυξη του σεναρίου. Αυτή η διαδικασία λέγεται "pitch". Ορίστε το video:


VIDEO GAMES • O Deadpool εμφανίζεται X-Men Legends II: Rise of Apocalypse, έτος παραγωγής 2005, με την φωνή του John Kassir.
 • Εμφανίζεται και στο Marvel: Ultimate Alliance, έτος παραγωγής 2006, με την φωνή του John Kassir.
 • Τον έχουμε ξανά στο Men Origins: Wolverine, έτος παραγωγής 2009, με την φωνή του Steven Blum αυτή τη φορά.
 • Εμφανίζεται ξανά στο Marvel: Ultimate Alliance 2, έτος παραγωγής 2009 με την φωνή του John Kassir.
 • Τον βλέπουμε πάλι, στο Spider-Man: Shattered Dimensions, έτος παραγωγής 2010 με την φωνή του Nolan North.
 • Εμφανίζεται στο Marvel vs. Capcom 3: Fate of Two Worlds, έτος παραγωγής 2011, με την φωνή του Nolan North.
 • Κάνει την εμφάνιση και στο Marvel Super Hero Squad Online, έτος παραγωγής 2011, με την φωνή του Tom Kenny
 • Εμφανίζεται στο Marvel: Avengers Alliance, έτος παραγωγής 2012.
 • Εμφανίζεται στο Marvel Pinball Nolan North, έτος παραγωγής 2010, με την φωνή του Nolan North.
 • Εμφανίζεται στο MMORPG Marvel Heroes, έτος παραγωγής 2013, με την φωνή του Nolan North.
 • Εμφανίζεται στο Lego Marvel Super Heroes, έτος παραγωγής 2013, με την φωνή του Nolan North.
 • Το βλέπουμε επίσης και στο δικό του video game,που ονομάζεται Deadpool, έτος παραγωγής 2013.


Έχει επεξεργασθεί από τον/την HugeG στις Παρ 03 Ιουλ 2015, 22:41, 1 φορά
HugeG
HugeG

Μηνύματα : 393
Ημέρα Εγγραφής : 26/12/2014

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

[ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ] Deadpool Empty Απ: [ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ] Deadpool

Δημοσίευση από Επισκέπτης Παρ 03 Ιουλ 2015, 10:25

Μπράβο @HugeG κάνε κι άλλες παρουσιάσεις!Μου αρέσουν πολύ!!!Very Happy

Επισκέπτης
Επισκέπτης


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

[ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ] Deadpool Empty Απ: [ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ] Deadpool

Δημοσίευση από HugeG Παρ 03 Ιουλ 2015, 10:53

Greek Toons King III έγραψε:Μπράβο @HugeG κάνε κι άλλες παρουσιάσεις!Μου αρέσουν πολύ!!!Very Happy

Ευχαριστώ. Θα προσπαθήσω να κάνω και άλλες.

Σε περίπτωση που δεν το πρόσεξες έχω κάνει και αυτές τις παρουσιάσεις:
(Πάτα πάνω σε ένα και θα σου ανοίξει την παρουσίαση)

[ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ] Bruce Banner

[ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ] One-Above-All

[ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ] Ego the Living Planet

Άλλη μία παρουσίαση για ήρωα έκανε ο BATNICK για τον Batman και βρίσκεται εδώ:

[Αφιέρωμα] 1939-2014: 75 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΑΤΜΑΝ
HugeG
HugeG

Μηνύματα : 393
Ημέρα Εγγραφής : 26/12/2014

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης