Απαγορεύονται πλήρως τα greeklish και το spam.
Η μη τήρηση των κανόνων οδηγεί απευθείας σε BAN.

Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση

Σελίδα 1 από 2 1, 2  Επόμενο

Πήγαινε κάτω

Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση Empty Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση

Δημοσίευση από tails-girl Τετ 31 Δεκ 2014, 22:00

Παρουσίαση: Sonic The Hedgehog

Ο Sonic είναι ένας μπλε σκαντζόχοιρος ο οποίος τρέχει πιο γρήγορα και από τον ήχο. Δημιουργήθηκε από την SEGA και πλέον αποτελεί μασκότ της εταιρίας, καθώς και πολύ διάσημο ήρωα στα περισσότερα από τα παιχνίδια της. Μάλιστα, σύμφωνα με επίσημη δημοσκόπηση του 2011 διαπιστώθηκε ότι ο Sonic είναι ο πιο αναγνωρίσιμος χαρακτήρας της σειράς. Πώς όμως ξεκίνησαν όλα;

Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση Fk81jqP


Ιδέα και Δημιουργία
Αν και αρκετοί συμμετείχαν στην δημιουργία του χαρακτήρα, ο καλλιτέχνης Naoto Oshima, ο προγραμματιστής Yuji Naka και ο σχεδιαστής Hirozaku Yasuhara είναι αυτοί που αναγνωρίζονται κυρίως για την δημιουργία του Sonic.

Τον Απρίλιο του 1990, η SEGA ζήτησε ένα παιχνίδι ικανό να πουλήσει πάνω από 1.000.000 αντίγραφα. Έναν χαρακτήρα για να ανταγωνιστεί τον Super Mario της Nintendo που είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία και για να αντικαταστήσει τον Alex Kidd, δηλαδή την μέχρι τότε μασκότ της SEGA. Πολλά σχέδια διαφορετικών χαρακτήρων υποβλήθηκαν από το τμήμα αναζήτησης και ανάπτυξης AM8, που αργότερα μετονομάστηκε σε Sonic Team. Αυτά συμπεριλάμβαναν ένα αρμαντίλλο (που αργότερα ανέπτυξαν στον Mighty The Armadillo), έναν σκύλο ο οποίος έμοιαζε με τον Theodore Roosevelt φορώντας πιτζάμες (που χρησιμοποιήθηκε έπειτα ως βάση για το σχέδιο του κύριου ανταγωνιστή της σειράς Dr. Eggman) και τέλος ένα κουνέλι που θα μπορούσε να επεκτείνει τα αυτιά του για να συλλέγει αντικείμενα (η συγκεκριμένη ιδέα χρησιμοποιήθηκε για έναν ξεχωριστό χαρακτήρα της SEGA, τον Ristar).
Τελικά, αποφάσισαν να επιλέξουν για μασκότ τον χαρακτήρα του Naoto Oshima, έναν αγκαθωτό μπλε σκαντζόχοιρο με το όνομα Mr. Needlemouse, που άλλαξαν σε Sonic. Το soundtrack του παιχνιδιού ανέλαβε ο Masato Nakamura, μέλος του συγκροτήματος Dreams Come True.
Η SEGA υποστήριξε την περιοδεία των Wonder 3, ζωγράφισε τον Sonic σε τουριστικά λεωφορεία, μοίρασε διαφημιστικά φυλλάδια του παιχνιδιού και μετέδιδε πλάνα του πάνω στην σκηνή πριν να κυκλοφορήσει.

Οι αρχικές ιδέες παρουσίαζαν τον Sonic να έχει κυνόδοντες, να είναι σε συγκρότημα και να έχει κοπέλα άνθρωπο με το όνομα Madonna. Ωστόσο, μια ομάδα από την SEGA της Αμερικής, ηγούμενη από την Madeline Schroeder, "μαλάκωσε" τον χαρακτήρα για το αμερικάνικο κοινό αφαιρώντας αυτά τα στοιχεία. Αυτό προκάλεσε ένα έντονο θέμα με τους Sonic Team. Αργότερα όμως ο Yuji Naka παραδέχτηκε ότι μάλλον έτσι ήταν το καλύτερο.

Τα χαρακτηριστικά του Sonic ποικίλουν ανάλογα με την συνοχή που εμφανίζεται και με το στυλ που σχεδιάζεται. Το αυθεντικό σχέδιο του Naoto Oshima ήταν με κοντά αγκάθια, στρογγυλό σώμα και μαύρα μάτια (χωρίς να φαίνονται οι ίριδες). Ξεκινώντας με το Sonic Adventure το 1998, ο Sonic επανασχεδιάστηκε από τον Yuji Uekawa αυτή τη φορά ως 15-χρονος χαρακτήρας με μακρύτερα πόδια, λιγότερο σφαιρικό σώμα, μεγαλύτερα αγκάθια και πράσινα σμαραγδένια μάτια.

Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση Sonic_generations-logo
Αριστερά φαίνεται ο "κλασσικός Sonic" και δεξιά ο "μοντέρνος Sonic"


Εμπορική Επιτυχία
Το παιχνίδι Sonic The Hedgehog ήταν ένας από τους βασικότερους λόγους που η κονσόλα Mega Drive/Genesis είχε τεράστια εμπορική επιτυχία. Αντικαταστάθηκε ο τίτλος Altered Beast ο οποίος πήγαινε πακέτο με την κονσόλα μέχρι να κυκλοφορήσει το Sonic The Hedgehog. Η SEGA κατάφερε επίσης να σημειώσει τεράστια εμπορική επιτυχία τόσο με το Sonic The Hedgehog 2 όσο και με το Sonic The Hedgehog 3. Αυτό που το έκανε να ξεχωρίσει ήταν ο μοναδικός συνδυασμός της ταχύτητας και των κλασσικών platform μηχανισμών που έδωσε προσωπικότητα και ποιότητα στη σειρά. Οι πωλήσεις του Sonic The Hedgehog άγγιξαν τα 15 εκατομμύρια παγκοσμίως, ενώ του Sonic The Hedgehog 2 τα 6 εκατομμύρια και το Sonic The Hedgehog 3 τα 1,02 εκατομμύρια.

Sonic The Hedgehog (1991)
Ο Yuji Naka, προκειμένου να ανακαλύψει το στοιχείο που έκανε τα παιχνίδια Super Mario να ξεχωρίσουν, τα μελέτησε πολύ προσεκτικά. Τελικά, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Miyamoto είχε καταφέρει να συνδυάσει βάθος και αμεσότητα με την χρήση μόνο 2 κουμπιών, όπου το ένα ήταν για άλμα και το άλλο για τρέξιμο ή επίθεση. Σκέφτηκε λοιπόν ότι για να έχει επιτυχία ο Sonic θα έπρεπε όλα να γίνονται με την χρήση ενός μόνο κουμπιού, το οποίο αναγκαστικά θα έπρεπε να είναι το άλμα. Για να κάνει άλμα και να επιτίθεται ταυτόχρονα κατέληξαν πως ο Sonic θα πρέπει να παίρνει μορφή στροβιλιζόμενης μπάλας έτσι ώστε να μπορεί να κάνει και τα 2 συγχρόνως. Επίσης, μπορούσε να πάρει αυτή την μορφή και καθώς τρέχει σαρώνοντας έτσι τους εχθρούς του. Ένα άλλο χαρακτηριστικό που έκανε το παιχνίδι να έρθει σε αντίθεση με τα υπόλοιπα της εποχής, ήταν το ανομοιόμορφο έδαφος που είχε κλίσεις ανηφορικές, κατηφορικές ή κυκλικές. Το Super Mario, για παράδειγμα, αποτελούνταν μόνο από ομαλό έδαφος με κοφτές γωνίες. Το Sonic The Hedgehog κυκλοφόρησε στις 23 Ιουνίου 1991 σε Ευρώπη και ΗΠΑ, με την Ιαπωνική κυκλοφορία να καθυστερεί μέχρι τις 26 Ιουλίου του ίδιου έτους.

Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση Q0nxXJP


Sonic The Hedgehog 2 (1992)
Η δημιουργία του Sonic The Hedgehog 2 ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 1991, δύο μήνες αργότερα απ'όσο σκόπευε ο Mark Cerny (που είχε ιδρύσει το Τεχνικό Ινστιτούτο της SEGA), διότι η SEGA της Αμερικής πίστευε πως ήταν νωρίς για να ξεκινήσει η σειρά και να βγει και δεύτερο παιχνίδι. Τόσο το Αμερικάνικο προσωπικό όσο και το Ιαπωνικό των Sonic Team συνέβαλε στο παιχνίδι. Ο Tim Skelly σχεδίασε την ψευδο-τρισδιάστατη εμφάνιση των ειδικών σταδίων του παιχνιδιού (Special Stages). Το Sonic The Hedgehog 2 παρουσίασε για πρώτη φορά τον στενό φίλο του Sonic, μια αλεπού με 2 ουρές με το όνομα Tails, που ήταν εμπνευσμένος από την Ιαπωνική λαϊκή παράδοση για τις αλεπούδες (kitsune) και δημιουργήθηκε από τον Yasushi Yamaguchi. H SEGA της Αμερικής έφερε αντίρρηση στο γεγονός ότι το όνομα του χαρακτήρα ήταν απλά Miles Prower (ένα λογοπαίγνιο της φράσης miles per hour) και έτσι του έδωσαν το παρατσούκλι Tails προκειμένου να συμβιβαστούν.

Ο Masaharu Yoshii ήταν συντονιστής του παιχνιδιού. Ο παίχτης μπορεί να επιλέξει τον Sonic, τον Tails ή και τους δύο με τον Tails να ακολουθεί τον Sonic. Μπορεί να συμμετάσχει και δεύτερος παίχτης ανά πάσα στιγμή ελέγχοντας τον Tails ξεχωριστά. Ένα νέο χαρακτηριστικό παρουσιάζεται στο παιχνίδι, γνωστό ως "Spin Dash", όπου ο παίχτης μπορεί να στροβιλίζεται σαν μπάλα ενώ είναι ακίνητος και να αποκτήσει μεγάλη ώθηση στην ταχύτητα. Το Sonic The Hedgehog 2 κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία στις 21 Νοεμβρίου του 1992 και στην Αμερική στις 24 Νοεμβρίου του 1992.

Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση OU2Z8Hc


Sonic The Hedgehog 3 (1994)
Αρχικά είχε σχεδιαστεί το Sonic The Hedgehog 3 και Sonic & Knuckles να είναι ένα παιχνίδι. Ωστόσο, τα έξοδα για τους χρονικούς περιορισμούς και για την κατασκευή μιας κάρτας 34 megabit με NVRAM θα ήταν πάρα πολλά, αποφασίστηκε να χωριστεί το παιχνίδι σε 2 μέρη, δίνοντας έτσι στον Yuji Naka και στους άλλους προγραμματιστές περισσότερο χρόνο να ολοκληρώσουν το δεύτερο μέρος και να χωρίσουν το μεγάλο χρηματικό ποσό σε 2 κάρτες. Η κάρτα έχει ένα μικρό ποσό μη πτητικής μνήμης RAM που επιτρέπει στον παίχτη να αποθηκεύσει την πρόοδο του παιχνιδιού.

Όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια Sonic, σκοπός του παιχνιδιού είναι ο παίχτης να νικήσει τον Dr. Robotnik (Eggman). Υπάρχει δυνατότητα επιλογής του Sonic, του Tails ή και των δύο όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι. Ο Sonic μπορεί να εκτελέσει μια επιπλέον κίνηση καθώς βρίσκεται στον αέρα ως "ασπίδα". Ο Tails μπορεί να πετάξει στον αέρα ή να κολυμπήσει στο νερό για ένα μικρό χρονικό διάστημα μέχρι να κουραστεί και να επιστρέψει στο έδαφος ή ακόμα να κρατήσει τον Sonic καθώς πετάει και να τον μεταφέρει. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του ένας νέος χαρακτήρας, ο Knuckles. Το Sonic The Hedgehog 3 κυκλοφόρησε στην Αμερική στις 2 Φεβρουαρίου του 1994 και στην Ευρώπη στις 24 Φεβρουαρίου του 1994.

Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση KN9521S


Άλλα παιχνίδια
Μερικά από τα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς είναι τα εξής: Sonic the Hedgehog (8-bit), Sonic the Hedgehog CD, Sonic the Hedgehog Spinball, Sonic Labyrinth, Sonic 3D, Sonic R, Sonic Adventure, Sonic the Hedgehog Pocket Adventure, Sonic Shuffle, Sonic Adventure 2, Sonic Advance, Sonic Advance 2, Sonic Battle, Sonic Heroes, Sonic Advance 3, Sonic Rush, Sonic Riders, Sonic the Hedgehog (2006 video game), Sonic and the Secret Rings, Sonic Riders: Zero Gravity, Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood, Sonic Unleashed, Sonic and the Black Knight, Sonic the Hedgehog 4, Sonic Free Riders, Sonic Colors, Sonic Generations, κ.α.


Προσωπικότητα
Ο Sonic περιγράφεται να είναι "σαν τον άνεμο". Συνεχώς σε κίνηση με ελεύθερο πνεύμα και αρκετά περιπετειώδης. Πάνω απ'όλα δίνει ιδιαίτερη αξία στην ελευθερία και ζει την ζωή του με βάση τους δικούς του κανόνες παρά αυτούς των γύρω του και χωρίς ανησυχία για το τι πιστεύουν οι άλλοι. Έχοντας ένα δυνατό πάθος για τη ζωή, προχωράει πάντα μπροστά προκειμένου να βρει την επόμενη πρόκληση, κάνοντας έτσι την ζωή του μια ατελείωτη σειρά από περιπέτειες. Λόγω της ανάγκης του για ελευθερία, ο Sonic απεχθάνεται την ιδέα του να είναι περιορισμένος όπως στο Sonic Adventure 2 που δεν μπορούσε να παραμείνει κλειδωμένος σε ένα μικρό κελί.

Συνήθως είναι βολικός, χαλαρός και ξένοιαστος. Όμως είναι συχνά ανυπόμονος, δεν του αρέσει η βαρεμάρα και χαρακτηρίζεται από ιδιοσυγκρασία. Γι'αυτό πολλές φορές δρα γρήγορα χωρίς να σκέφτεται και είναι ριψοκίνδυνος παρά τις προειδοποιήσεις των άλλων. Είναι όμως ειλικρινής και πάντα κρατά τις υποσχέσεις του.

Ο Sonic είναι πάντα φιλάνθρωπος, καθώς οδηγείται από την θέλησή του για δικαιοσύνη και σεβασμό, και υποστηρίζει σταθερά την ελευθερία. Δεν θα κάτσει ποτέ άπρακτος μπροστά στην αδικία και την καταπίεση. Απεχθάνεται το κακό και είναι πρόθυμος να θυσιάσει ακόμα και την ζωή του για να το σταματήσει. Πολλές φορές βλέπει τους ηρωισμούς του ως ένα μέσο διασκέδασης. Έχει όμως μεγάλη καρδιά και είναι πλήρως προσηλωμένος να βοηθάει και να προστατεύει όσους το έχουν ανάγκη ακόμα και αν οι πράξεις του μπορεί να έχουν κακές συνέπειες. Έχει αυτοπεποίθηση, είναι πιστός στους φίλους του και μπορεί να συγχωρεί αλλά και να αναγνωρίζει ακόμα και στους εχθρούς του ότι είναι πολύ δυνατοί.

Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση Sonic


Δυνάμεις και Ικανότητες

Ταχύτητα
Ο Sonic είναι περισσότερο γνωστός για την ταχύτητά του η οποία μπορεί ακόμα να ξεπεράσει και αυτή του ήχου! Αυτό αποδεικνύεται μέσα από πολλά παιχνίδια όπου καταγράφεται να τρέχει πάνω από 1,231 km/h (765 mph). Στο Sonic Adventure DX φτάνει σε ταχύτητες από 6,180 km/h μέχρι και 12,360 km/h. Συνεχώς αναφέρεται ως "το πιο γρήγορο πλάσμα" (the fastest thing alive). Χάρη στην ταχύτητά του, έχει την δυνατότητα να σκαρφαλώνει τοίχους ή παρόμοιες κατασκευές με ευκολία και να τρέχει πάνω από το νερό.

Σωματικές ικανότητες και τεχνικές
Έχει δείξει να έχει εξαιρετικές ακροβατικές ικανότητες, κινητικότητα, ακρίβεια και συγχρονισμό της ταχύτητάς του με τον χρόνο αντίδρασής του. Η ευκινησία του, του επιτρέπει να αποφεύγει με μεγάλη ευκολία εμπόδια αλλά και να κάνει διπλά άλματα στον αέρα ή άλματα πάνω στον τοίχο. Η περιστροφική του κίνηση του επιτρέπει να φτάσει σε μεγάλες ταχύτητες και να αποκτήσει μεγαλύτερη ώθηση. Μπορεί επίσης να αντιμετωπίζει τους εχθρούς του αφού στροβιλίζεται σαν μπάλα.

Άλλες ικανότητες
Στο Sonic Generations φαίνεται πως ο Sonic μπορεί να μεταφέρει την ταχύτητα που έχει αναπτύξει σε διάφορα μέρη του σώματος. Αυτό εξηγεί την ικανότητά του να επιταχυνθεί ενώ βρίσκεται στον αέρα. Επίσης, φαίνεται να έχει την δυνατότητα να μεταφέρει την ταχύτητα και σε αντικείμενα και να τα κάνει να πηγαίνουν πιο γρήγορα.

Αδυναμίες
Ο Sonic είναι ανίκανος να κολυμπήσει και γι'αυτό βυθίζεται σαν μια πέτρα μέσα στο νερό. Υποστηρίζεται ότι έχει "νεροφοβία" διότι ο ίδιος ισχυρίζεται πως αν πέσει μέσα στο νερό, θα παγιδευτεί και κανένας δεν θα μπορεί να τον βγάλει έξω. Σε μερικά παιχνίδια, ωστόσο, μπορεί να επιβιώσει μέσα στο νερό για ένα χρονικό διάστημα αναπνέοντας φυσαλίδες με αέρα ή και να τρέξει πάνω από το νερό. Στα περισσότερα 3D παιχνίδια όμως, πνίγεται αμέσως μετά την επαφή του με το νερό.

Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση 242?cb=20130611191320


Σχέσεις
Στα παιχνίδια, ο Sonic έχει συναντήσει πολλά άτομα και μέσα από τις περιπέτειές του έχει κάνει φίλους και εχθρούς. Είναι αρκετά γνωστή η αδελφική σχέση του Sonic και του Tails, η φιλική ανταγωνιστικότητά του με τον Knuckles και η έντονη εχθρικότητα με τον Dr. Eggman. Είναι επίσης γνωστό ότι η Amy είναι τρελά ερωτευμένη με τον Sonic, αν και εκείνος δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται, αλλά και η εχθρική του σχέση με τον Shadow διότι ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλο στην ταχύτητα, στην ευκινησία και στις ικανότητες. Για μια περίοδο ξέχασαν τις διαφορές τους και συνεργάστηκαν και από τότε είναι σύμμαχοι και θανάσιμοι εχθροί ταυτόχρονα.

Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση __sonic_and_tails_sa___by_montyth-d5enerm


Τηλεόραση και Comics
Αρκετές εμφανίσεις έχει κάνει και σε σειρές της τηλεόρασης αλλά και comics ή manga. Η πρώτη σειρά cartoon με ήρωα τον Sonic ήταν το Adventures of Sonic the Hedgehog που βγήκε το 1993 και αμέσως μετά ακολούθησαν το Sonic The Hedgehog (SatAM), Sonic Underground, Sonic The Hedgehog: The Movie, Sonic X και τέλος το Sonic Boom που έκανε πρεμιέρα στις 8 Νοεμβρίου 2014 στην Αμερική και στις 19 Νοεμβρίου 2014 στην Γαλλία.
Στην Ιαπωνία έχουν δημοσιευτεί comics και manga όπως το Sonic the Hedgehog Shogakukan manga, Sonic the Hedgehog (Archie), Sonic the Hedgehog (Pre-Super Genesis Wave) και Sonic the Comic.

Αξίζει επίσης να σημειωθούν οι Έλληνες Μεταγλωττιστές των σειρών Adventures of Sonic The Hedgehog όπου τον Sonic μεταγλώττισε η Βίνα Παπαδοπούλου, Sonic Underground που την φωνή της του χάρισε η Ιφιγένια Στάικου και Sonic X με τον Βασίλη Μήλιο.

Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση Latest?cb=20120407152644     Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση Sonic-x-sonic-x-tv-2317799-640-480

Εδώ μπορείτε να δείτε τους τίτλους αρχής (opening/intro) των κινουμένων σχεδίων:
~ Adventures of Sonic The Hedgehog
~ Sonic The Hedgehog (SatAM)
~ Sonic Underground
~ Sonic X (American, European, Japanese)
~ Sonic Boom


Και κάπου εδώ έφτασε το τέλος της παρουσίασης...
Ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερώσατε για να διαβάσετε τις πληροφορίες και ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε όσο κι εγώ!  
Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση 4y2sRIH


Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση Sonic_ring_by_anti_zonic77team-d3gyxmt  Πηγές  Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση Sonic_ring_by_anti_zonic77team-d3gyxmt
http://sonic.wikia.com/wiki/Sonic_the_Hedgehog
http://el.wikipedia.org/wiki/Σόνικ_ο_Σκατζόχοιρος
http://el.wikipedia.org/wiki/Sonic_the_Hedgehog_(βιντεοπαιχνίδι)
http://en.wikipedia.org/wiki/Sonic_the_Hedgehog_2
http://en.wikipedia.org/wiki/Sonic_the_Hedgehog_3

Ευχαριστώ πολύ τον Tsaklas για τις πληροφορίες που είναι πάντα πρόθυμος να μας παρέχει όσον αφορά τους μεταγλωττιστές και τον evstav που μου πρότεινε να συμπληρώσω τα ονόματα των μεταγλωττιστών και τα βίντεο!


Έχει επεξεργασθεί από τον/την tails-girl στις Πεμ 01 Ιαν 2015, 01:13, 1 φορά
tails-girl
tails-girl

Μηνύματα : 714
Ημέρα Εγγραφής : 23/08/2014
Ηλικία : 24
Τοποθεσία : Αθήνα

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση Empty Απ: Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση

Δημοσίευση από Επισκέπτης Τετ 31 Δεκ 2014, 22:04

Μπράβο, παρά πολύ ωραία παρουσίαση

Επισκέπτης
Επισκέπτης


Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση Empty Απ: Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση

Δημοσίευση από evstav Τετ 31 Δεκ 2014, 22:08

Τέλειο Τέιλς!!! Επίσης θα μπορούσες να προσθέσεις μερικά καστ και intros Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση E9yihd
evstav
evstav
Guardian
Guardian

Μηνύματα : 4710
Ημέρα Εγγραφής : 19/06/2014
Ηλικία : 19

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση Empty Απ: Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση

Δημοσίευση από tails-girl Τετ 31 Δεκ 2014, 22:23

Σας ευχαριστώ Very Happy evstav τώρα που το λες θα δω μήπως τα προσθέσω κάποια στιγμή, αν και δεν έχω πολλές πληροφορίες. Αλλά αυτά από του χρόνου Razz
tails-girl
tails-girl

Μηνύματα : 714
Ημέρα Εγγραφής : 23/08/2014
Ηλικία : 24
Τοποθεσία : Αθήνα

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση Empty Απ: Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση

Δημοσίευση από evstav Τετ 31 Δεκ 2014, 22:30

tails-girl έγραψε:Σας ευχαριστώ Very Happy evstav τώρα που το λες θα δω μήπως τα προσθέσω κάποια στιγμή, αν και δεν έχω πολλές πληροφορίες. Αλλά αυτά από του χρόνου Razz
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
evstav
evstav
Guardian
Guardian

Μηνύματα : 4710
Ημέρα Εγγραφής : 19/06/2014
Ηλικία : 19

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση Empty Απ: Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση

Δημοσίευση από evstav Κυρ 04 Ιαν 2015, 21:31

Τι γίνεται με τα πόδια του σονικ; Πατήστε εδώ για να μάθετε:
evstav
evstav
Guardian
Guardian

Μηνύματα : 4710
Ημέρα Εγγραφής : 19/06/2014
Ηλικία : 19

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση Empty Απ: Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση

Δημοσίευση από tails-girl Δευ 05 Ιαν 2015, 23:40

evstav έγραψε:
Τι γίνεται με τα πόδια του σονικ; Πατήστε εδώ για να μάθετε:

Χαχαχαχα δεν έχεις και άδικο εδώ που τα λέμε! Razz
tails-girl
tails-girl

Μηνύματα : 714
Ημέρα Εγγραφής : 23/08/2014
Ηλικία : 24
Τοποθεσία : Αθήνα

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση Empty Απ: Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση

Δημοσίευση από Tsaklas Τρι 06 Ιαν 2015, 01:00

Πολύ καλό! Μια ερώτηση: η σειρά Sonic the Hedgehog έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα;
Tsaklas
Tsaklas
GT Awards Staff
GT Awards Staff

Μηνύματα : 8493
Ημέρα Εγγραφής : 29/04/2014
Ηλικία : 23
Τοποθεσία : Αθήνα

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση Empty Απ: Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση

Δημοσίευση από evstav Τρι 06 Ιαν 2015, 09:10

Tsaklas έγραψε:Πολύ καλό! Μια ερώτηση: η σειρά Sonic the Hedgehog έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα;
Το SatAM εννοείς; δε νομίζω
evstav
evstav
Guardian
Guardian

Μηνύματα : 4710
Ημέρα Εγγραφής : 19/06/2014
Ηλικία : 19

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση Empty Απ: Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση

Δημοσίευση από tails-girl Τρι 06 Ιαν 2015, 14:29

evstav έγραψε:
Tsaklas έγραψε:Πολύ καλό! Μια ερώτηση: η σειρά Sonic the Hedgehog έχει έρθει ποτέ στην Ελλάδα;
Το SatAM εννοείς; δε νομίζω

Το SatAM απ'όσο ξέρω δεν έχει προβληθεί στην Ελλάδα, εκτός αν κάνω λάθος. Πάντως το έψαξα και δεν βρήκα κάτι.
tails-girl
tails-girl

Μηνύματα : 714
Ημέρα Εγγραφής : 23/08/2014
Ηλικία : 24
Τοποθεσία : Αθήνα

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση Empty Απ: Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση

Δημοσίευση από Tsaklas Τρι 06 Ιαν 2015, 15:28

Οκ. Να ξέρετε πάντως ότι η μεταγλώττιση του Underground είναι καινούργια, είχε προβληθεί κάποτε με υπότιτλους στο Mega.
Tsaklas
Tsaklas
GT Awards Staff
GT Awards Staff

Μηνύματα : 8493
Ημέρα Εγγραφής : 29/04/2014
Ηλικία : 23
Τοποθεσία : Αθήνα

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση Empty Απ: Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση

Δημοσίευση από Mamoru-chan Τρι 06 Ιαν 2015, 16:44

Υπάρχουν πολλες μεταγλωττισεις του Underground, μέχρι τώρα έχω πετύχει 3 (!!!), 1 των VCDs (η αγαπημένη μου πρωσοπικά), 1 στην ΕΤ1 και 1 σε ενα τοπικο της Θρακης! Razz
Mamoru-chan
Mamoru-chan
GT Awards Staff
GT Awards Staff

Μηνύματα : 390
Ημέρα Εγγραφής : 29/04/2014

http://www.livestream.com/raaca

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση Empty Απ: Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση

Δημοσίευση από evstav Τρι 06 Ιαν 2015, 17:24

Mamoru-chan έγραψε:Υπάρχουν πολλες μεταγλωττισεις του Underground, μέχρι τώρα έχω πετύχει 3 (!!!), 1 των VCDs (η αγαπημένη μου πρωσοπικά), 1 στην ΕΤ1 και 1 σε ενα τοπικο της Θρακης! Razz  
Των VCD είναι αυτή που ο Σόνικ είναι η Ευτυχία Φαναριώτη;
evstav
evstav
Guardian
Guardian

Μηνύματα : 4710
Ημέρα Εγγραφής : 19/06/2014
Ηλικία : 19

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση Empty Απ: Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση

Δημοσίευση από Tsaklas Τρι 06 Ιαν 2015, 18:39

Mamoru-chan έγραψε:Υπάρχουν πολλες μεταγλωττισεις του Underground, μέχρι τώρα έχω πετύχει 3 (!!!), 1 των VCDs (η αγαπημένη μου πρωσοπικά), 1 στην ΕΤ1 και 1 σε ενα τοπικο της Θρακης! Razz  
Της ΈΤ1 είναι ίδια με των τοπικών της Πελοποννήσου. Αν μπορείς στείλε μας αυτή των τοπικών Θράκης.  Των VCD δεν την θυμάμαι εγώ
Tsaklas
Tsaklas
GT Awards Staff
GT Awards Staff

Μηνύματα : 8493
Ημέρα Εγγραφής : 29/04/2014
Ηλικία : 23
Τοποθεσία : Αθήνα

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση Empty Απ: Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση

Δημοσίευση από Mamoru-chan Τρι 06 Ιαν 2015, 18:51

Δεν έχω των τοπικών Θράκης δυστυχως,μια μερα το χα πετυχει μονο :/ Στα VCDs ναι, η Ευτυχία Φαναριώτη ειναι ο Σονικ Smile
Mamoru-chan
Mamoru-chan
GT Awards Staff
GT Awards Staff

Μηνύματα : 390
Ημέρα Εγγραφής : 29/04/2014

http://www.livestream.com/raaca

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση Empty Απ: Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση

Δημοσίευση από evstav Τετ 07 Ιαν 2015, 09:17

Mamoru-chan έγραψε:Δεν έχω των τοπικών Θράκης δυστυχως,μια μερα το χα πετυχει μονο :/ Στα VCDs ναι, η Ευτυχία Φαναριώτη ειναι ο Σονικ Smile
Ήμουν σίγουρος, απο το βίντεο στο Youtube
evstav
evstav
Guardian
Guardian

Μηνύματα : 4710
Ημέρα Εγγραφής : 19/06/2014
Ηλικία : 19

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση Empty Απ: Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση

Δημοσίευση από Avenger_Seraphim Τετ 07 Ιαν 2015, 22:31

Πολύ ωραίο το αφιέρωμα! μπραβο μπράβο Smile
Avenger_Seraphim
Avenger_Seraphim

Μηνύματα : 187
Ημέρα Εγγραφής : 05/08/2014
Ηλικία : 36
Τοποθεσία : Αθήνα

https://www.youtube.com/channel/UCTAOrvJdFdOTwd05CWBp2cQ

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση Empty Απ: Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση

Δημοσίευση από F.B.B! Πεμ 08 Ιαν 2015, 02:16

Απίστευτη παρουσίαση!! Συγχαρητήρια tails-girl!! Very Happy Very Happy Very Happy
F.B.B!
F.B.B!
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Μηνύματα : 295
Ημέρα Εγγραφής : 28/04/2014
Τοποθεσία : Planet Planktonium

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση Empty Απ: Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση

Δημοσίευση από tails-girl Πεμ 08 Ιαν 2015, 21:33

Avenger_Seraphim έγραψε:Πολύ ωραίο το αφιέρωμα! μπραβο μπράβο Smile
F.B.B! έγραψε:Απίστευτη παρουσίαση!! Συγχαρητήρια tails-girl!! Very Happy Very Happy Very Happy

Σας ευχαριστώ!! Very Happy
tails-girl
tails-girl

Μηνύματα : 714
Ημέρα Εγγραφής : 23/08/2014
Ηλικία : 24
Τοποθεσία : Αθήνα

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση Empty Απ: Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση

Δημοσίευση από Tsaklas Παρ 23 Ιαν 2015, 09:38

Καλημέρα @tails-girl. Τελικά έκανα λάθος. Ο Σόνικ στο Sonic X είναι ο Κώστας Φιλλίπογλου, απλώς η φωνή του μοιάζει πολύ με του Βασίλη Μήλιου, μέχρι που δεν λένε και οι δύο καλά το "σ" και τους μπέρδεψα! Razz
Tsaklas
Tsaklas
GT Awards Staff
GT Awards Staff

Μηνύματα : 8493
Ημέρα Εγγραφής : 29/04/2014
Ηλικία : 23
Τοποθεσία : Αθήνα

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση Empty Απ: Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση

Δημοσίευση από Nikos7Gauros Τετ 18 Μαρ 2015, 19:42

φοβερή παρουσίαση, μπράβο Κωνσταντίνα!! Very Happy
Nikos7Gauros
Nikos7Gauros
GT Awards Staff
GT Awards Staff

Μηνύματα : 2521
Ημέρα Εγγραφής : 16/08/2014
Ηλικία : 24
Τοποθεσία : Athens, Greece

http://karamilkofansubs.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση Empty Απ: Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση

Δημοσίευση από tails-girl Τετ 18 Μαρ 2015, 22:07

ευχαριστώ Wink
tails-girl
tails-girl

Μηνύματα : 714
Ημέρα Εγγραφής : 23/08/2014
Ηλικία : 24
Τοποθεσία : Αθήνα

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση Empty Απ: Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση

Δημοσίευση από Nikos7Gauros Τετ 18 Μαρ 2015, 22:36

τίποτα Very Happy
Nikos7Gauros
Nikos7Gauros
GT Awards Staff
GT Awards Staff

Μηνύματα : 2521
Ημέρα Εγγραφής : 16/08/2014
Ηλικία : 24
Τοποθεσία : Athens, Greece

http://karamilkofansubs.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση Empty Απ: Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση

Δημοσίευση από mike100 Σαβ 21 Μαρ 2015, 10:36

Πω πω! Πολύ ωραία παρουσίαση! Κάνε κι άλλες!
mike100
mike100
Guardian
Guardian

Μηνύματα : 686
Ημέρα Εγγραφής : 20/06/2014

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση Empty Απ: Sonic The Hedgehog - Παρουσίαση

Δημοσίευση από marios121 Δευ 20 Ιουν 2016, 00:40

Πολύ ωράια παρουσίαση Κωνσταντίνα!
marios121
marios121

Μηνύματα : 1067
Ημέρα Εγγραφής : 02/05/2014
Ηλικία : 28

http://www.livestream.com/kidstoonchannel

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Σελίδα 1 από 2 1, 2  Επόμενο

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης