Απαγορεύονται πλήρως τα greeklish και το spam.
Η μη τήρηση των κανόνων οδηγεί απευθείας σε BAN.
Παρουσίαζοντας την Hanna Barbera
Σελίδα 1 από 1 • Μοιραστείτε
Παρουσίαζοντας την Hanna Barbera
Καλησπέρα όντας λάτρεις των καρτούν και συγκεκριμένα της Hanna Barbera το τελευταίο χρόνο άρχισα να ψάχνω πληροφορίες γιαυτήν.Και έτσι αποφάσισα να κάνω ένα βιντεο με τις σειρές που σημάδεψαν τα παιδικά μου χρόνια!!
https://www.youtube.com/watch?v=Qbx7oSVx7VI

https://www.youtube.com/watch?v=Qbx7oSVx7VI
pacpa- Μηνύματα : 186
Ημέρα Εγγραφής : 25/03/2019
Απ: Παρουσίαζοντας την Hanna Barbera
Τίμια προσπάθεια μπράβο!!
scooby doo fan- Μηνύματα : 902
Ημέρα Εγγραφής : 07/01/2015
scooby doo fan έγραψε:Τίμια προσπάθεια μπράβο!!
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!!!!!

Διάφορες σκηνές απο παιδικά της Hanna Barbera μεταφρασμένα στα ελληνικά.
Αγαπημένες σειρές της Hanna Barbera που όλοι αγαπήσαμε μέρος Β- Hanna Barbera best series part 2
Τεράστιο στούντιο η HB έχει ατέλειωτες σπουδαίες και κλασικές σειρές
scooby doo fan- Μηνύματα : 902
Ημέρα Εγγραφής : 07/01/2015
scooby doo fan έγραψε:Τεράστιο στούντιο η HB έχει ατέλειωτες σπουδαίες και κλασικές σειρές
Συμφωνώ και επαυξάνω. Τι να πρωτοπώ. Scooby Doo, Yogi Bear, Wally Gator, Hucklebbery, Στρουμφάκια, hong kong phooey
πραγματικά κρίμα που έκλεισε και δεν υπάρχουν καθόλου αποθέματα στην Ελλάδα και ελάχιστες μεταφράσει

Κι εγώ δε χαίρομαι τόσο που οι μεταγλωττίσεις HB είναι τόσο σπάνιες... από την άλλη, όμως, αρκετές δεν παίχτηκαν ούτε στη Γερμανία, οπότε...
Chris2003O- Μηνύματα : 294
Ημέρα Εγγραφής : 03/11/2016
Chris2003O έγραψε:Κι εγώ δε χαίρομαι τόσο που οι μεταγλωττίσεις HB είναι τόσο σπάνιες... από την άλλη, όμως, αρκετές δεν παίχτηκαν ούτε στη Γερμανία, οπότε...
Ναι..συμφωνώ.Το καλό είναι οτι όποιος ξέρει κάλα αγγλικά μπορεί να τα δεί!!
Η συλλογή μου απο παιδικά dvd της walt disney, Hanna barbera, looney tunes, fox simpsons κ.α
Αρέσει στον χρήστη EugeneKrabs
Η υπόλοιπη συλλογή μου απο dvd
Οι καλύτερες παιδικές σειρές
5 ωραίες μεταγλωτισμένες ταινίες της Disney στα Ελληνικά
Ταινίες Disney απο 1930-1999 -Walt Disney Movies(1930-1999)
Αν μπορούσες να δεις τους συντελεστές μεταγλώττισης που γράφουν στο τέλος κάποια θα με βοηθούσες πολύ στο αρχείο μου. Με ενδιαφέρει πχ ο Απρόθυμος Δράκος. Τα στοιχεία που λέω είναι στο τέλος της ελληνικής έκδοσης, όταν τελειώσουν τα αγγλικά ονόματα πέφτουν καρτέλες με τους Έλληνες συντελεστές μεταγλώττισης. Αν μπορείς τσέκαρε το συγκεκριμένο και ανέβασε εδώ τις εικόνες.pacpa έγραψε:Η συλλογή μου απο παιδικά dvd της walt disney, Hanna barbera, looney tunes, fox simpsons κ.α
Compromise where you can. Where you can't, don't. Even if everyone is telling you that something wrong is something right. Even if the whole world is telling you to move, it is your duty to plant yourself like a tree, look them in the eye, and say 'No, YOU move'.
Tsaklas- GT Awards Staff
Ημέρα Εγγραφής : 29/04/2014
Tsaklas έγραψε:Αν μπορούσες να δεις τους συντελεστές μεταγλώττισης που γράφουν στο τέλος κάποια θα με βοηθούσες πολύ στο αρχείο μου. Με ενδιαφέρει πχ ο Απρόθυμος Δράκος. Τα στοιχεία που λέω είναι στο τέλος της ελληνικής έκδοσης, όταν τελειώσουν τα αγγλικά ονόματα πέφτουν καρτέλες με τους Έλληνες συντελεστές μεταγλώττισης. Αν μπορείς τσέκαρε το συγκεκριμένο και ανέβασε εδώ τις εικόνες.pacpa έγραψε:Η συλλογή μου απο παιδικά dvd της walt disney, Hanna barbera, looney tunes, fox simpsons κ.α
Φυσικά φίλε μου παντα πρόθυμος να βοηθάω τέτοιες ενέργειες!!!! Θα στις ετοιμάσω όλες τις μεταγλωτισμένες ταίνιες που έχω και θα στις ανεβάσω!!!

Δεν χρειάζεται όλες, για τις περισσότερες έχω στοιχεία. Από όσα είδα στο βίντεο μάλλον με ενδιαφέρει το Τσιπ και Ντεηλ και ο Απρόθυμος Δράκος.
Επίσης εννοείται δεν ζητάω να ριπαρεις κάτι αν εννοείς αυτό, τις εικόνες με τους συντελεστές θέλω μόνο.
Επίσης εννοείται δεν ζητάω να ριπαρεις κάτι αν εννοείς αυτό, τις εικόνες με τους συντελεστές θέλω μόνο.
Compromise where you can. Where you can't, don't. Even if everyone is telling you that something wrong is something right. Even if the whole world is telling you to move, it is your duty to plant yourself like a tree, look them in the eye, and say 'No, YOU move'.
Tsaklas- GT Awards Staff
Tsaklas έγραψε:Δεν χρειάζεται όλες, για τις περισσότερες έχω στοιχεία. Από όσα είδα στο βίντεο μάλλον με ενδιαφέρει το Τσιπ και Ντεηλ και ο Απρόθυμος Δράκος.
Το έψαξα τόσες φορές και εικόνες με συντελεστές αυτων των δύο ταινιων δυστυχώς δεν υπάρχουν ούτε καμια αναφορά για τους συντελεστές. Θέλεις μήπως να ψάξω κάποιο άλλο ή να σου στείλω μια λίστα με μεταγλωτισμένα dvd που έχω και να μου πεις ποια θέλεις να ψάξω?
Είσαι σίγουρος; Είναι στο τέλος του βίντεο συνήθως, μετά τα αγγλικά ονόματα, αρχίζουν να παίζουν τα ελληνικά.
Tsaklas- GT Awards Staff
Tsaklas έγραψε:Είσαι σίγουρος; Είναι στο τέλος του βίντεο συνήθως, μετά τα αγγλικά ονόματα, αρχίζουν να παίζουν τα ελληνικά.
Ναι το είδα πολλές φορές και δεν τους γράφει ούτε στο τέλος ούτε στην αρχή ούτε στην μέση.
Τα καινούργια Looney tunes του HBOmax ήρθαν για να μείνουν- New Looney tunes from HBOmax rocks!!
Συλλογες DVD της DISNEY
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης